Online én offline verlichting vanuit het centrum van Gouda

Verzending

Leveringsvoorwaarden

Bij al onze artikelen staat de levertermijn vermeldt. Indien de door u bestelde artikelen voorradig zijn wordt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Zodra u besteld en betaald heeft krijgt u in1 tot 3 werkdagen een e-mail met de bevestiging. Zodra het product vanuit Eos verlichting wordt verzonden ontvangt u via  e-mail een track ’n tracé code. Met deze code kunt u uw bestelling traceren en zo kunt u precies zien wanneer uw bestelling binnenkomt.

Bij aankopen onder de €50,00 wordt €6,75 verzendkosten in rekening gebracht.

Wij verzenden met BZZ. Mocht uw pakket worden verzonden met onze gespecialiseerde vervoerder, dan neemt hij telefonisch contact met u op betreffende de dag en dagdeel dat u uw bestelling wilt ontvangen. Onze gespecialiseerde vervoerder werkt niet in het weekend.

Indien een product uitverkocht is en niet meer na te leveren is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Indien u niet akkoord gaat met de langere levertijd kunt u de overeenkomst, per email ontbinden. U ontvangt dan binnen 14 werkdagen uw geld retour. Let op! Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Eos verlichting niet verantwoordelijk en dient u voor het opnieuw verzenden van de bestelling € 6,75  aan verzendkosten te betalen.